Tampereen sydämessä sijaitsee jo vuodesta 1989 saakka asiakkaitaan palvellut Pub A’La Pispala, joka on varsinainen pubien helmi. Juomien lisäksi pubissa tarjoillaan myös aitoa ja rehtiä pubiruokaa. Vakiintuneeseen viikko-ohjelmaan kuuluu monenlaista viihdykettä ja usein tarjolla on myös live-musiikkia. Ei siis ihme, että Pub A’La Pispalassa on riittänyt tyytyväisiä asiakkaita jo yli 20 vuoden ajan.

Kilpailua ja hauskanpitoa lukuisten lajien parissa

Pub A’La Pispala on auki viikon jokaisena päivänä, ja lähes joka päivälle on muodostunut oma teemansa tai tapahtumansa. Pubista löytyy kolme biljardipöytää sekä yksi snooker-pöytä. Pub A’La Pispalassa käydäänkin biljardin viikkokisat joka perjantai klo 19 alkaen. Parillisina viikkoina pelataan kasipalloa ja parittomina ysipalloa.

Lauantai-iltaisin tarjolla on live-musiikkia, ja sunnuntaisin kuullaan räppiä sekä reggaeta vaihtuvan dj:n johdolla. Tiistai on puolestaan karaokepäivä. Jokaisen kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona Pub A’La Pispalassa vietetään ’open mic’- eli vapaalava-iltaa. Keskiviikkoisin klo 20 alkaen järjestetään myös Sami Hintsasen musiikkivisa. Torstaisin visaillaan laajemmin, sillä Pispalassa etsitään tietäjien tietäjää tietovisan avulla. Perjantaisin luvassa on biljardikisan lisäksi karaokea ja live-musiikkia.

Jokaviikkoisten vakiotapahtumien lisäksi Pub A’La Pispalassa järjestetään silloin tällöin myös muuta ohjelmaa. Urheilutarjonta ei rajoitu biljardiin ja dartsiin, vaan pubissa pääsee seuraamaan screeniltä kaikkia tärkeimpiä urheilutapahtumia kuten jääkiekko- ja jalkapallomatseja. Lisäksi pubissa järjestetään silloin tällöin pokeriturnauksia, joihin osallistuu yllättävänkin taitavia pokeripelaajia. Mikäli pokerinaamasi on siis vielä työn alla, mutta mielit osallistua Pispalan pokeri-iltaan, kannattanee pelaamista harjoitella ensin kotikoneelta käsin.

Urheillessa – ja miksei urheilua katsellessakin – tulee usein nälkä, mutta Pub A’La Pispalassa on huomioitu tämäkin. Tarjolla on kunnon pubiruokaa kuten wingsejä, ristikkoperunoita, maissilastuja, sipulirenkaita ja tietysti erilaisia dippejä. Kyytipojaksi tietyksi pubihenkeen kylmä tuopillinen laadukasta koti- tai ulkomaista olutta! Pispalan ruokalistan löydät täältä.