Ithaa Undersea Restaurant sijaitsee Conrad Maldives Rangali Island -nimisellä saarella Malediiveilla. Erikoiseksi ravintolan tekee se, että se sijaitsee viisi metriä merenpinnan alapuolella ja sen katto on valmistettu täysin läpinäkyvästä akryylista. Näin ollen ravintolan asiakkaat ovat ikään kuin akvaariossa keskellä kirkkaan turkoosia merta. Syödessään voi ihastella kauniin värikästä merielämää.

Ithaa avattiin vuonna 2005 ja se oli maailman ensimmäinen täysin läpinäkyvä merenalainen ravintola. Vuonna 2014 New York Daily News listasi Ithaan maailman kauneimmaksi ravintolaksi. Ravintolaan mahtuu kerralla 14 asiakasta, ja sen tarjoilema ruoka on muuttunut vuosien saatossa. Nykyään Ithaassa tarjoillaan pääasiassa aasialaisvivahteita sisältävää eurooppalaista ruokaa. Lounaslistalta löytyy muun muassa mango- papaija- salaattia, grillattua riuttakalaa, lammasta ja suklaamoussea. Illallisella voi nauttia esimerkiksi kaviaaria ja blinejä, hummereita tai sahrami- shampanjarisottoa.

Ravintola on avoinna viikon jokaisena päivänä klo 11–00, ja lisäksi sen voi varata lounas- ja illallisajan ulkopuolella yksityistilaisuuksia varten. Lapset ovat tervetulleita ravintolaan ainoastaan lounasaikaan.

Sekä itse ravintola että ruoka takaavat, että ravintolakäynti Ithaassa on vierailijalle takuulla ikimuistoinen kokemus ja elämys. Mikäli et kuitenkaan mieli lähteä Malediiveille saakka etsimään ainutkertaista ravintolaelämystä, löytyy Suomestakin extreme-ravintoloita: yhdestä niistä, Jääravintolasta, voi lukea lisää artikkelistamme Jääravintola Arctic Snow Hotel.