Kuopion keskustasta löytyy Bar Freetime, joka ravintolan omien nettisivujen mukaan on “monipuolinen ja viihtyisä koko kansan olohuone”. Bar Freetimesta löytyy monipuolisesti virikkeitä vapaa-ajan viettoon, mutta myös mahdollisuus rentoon oleskeluun – olitpa sitten menossa yksin tai suuremmalla porukalla.

Ravintolassa voi kuluttaa aikaa pelaten biljardia tai snookeria sekä kokeilla pöytäfutista tai esimerkiksi ilmakiekkoa. Bar Freetime tarjoaa myös monia muita harrastevaihtoehtoja aina dartsista lautapeleihin ja pöytäcurlingista ilmakiekkoon ja jopa Sega Rally 2:een.

Jos aktiivinen tekeminen ei juuri sillä hetkellä kiinnosta, voit rentoutua hyvän musiikin soidessa taustalla sekä nauttia ruoasta ja monipuolisesta juomavalikoimasta. Niin halutessaan voi ruoan myös ottaa take away -annoksena kotiin.

Ravintolassa on myös mahdollisuus seurata isolta screeniltä urheilutapahtumia, kuten Mestarien liigaa tai jääkiekkoturnauksia. Ravintolassa pääset kuulemaan myös live-musiikkia säännöllisesti.

Innostavia pelitapahtumia

Ravintolassa järjestetään myös monia tapahtumia, joihin osallistumalla voi voittaa palkintoja. Tietokilpailuissa voit voittaa risteilylahjakortin Itämerelle ja Sunnuntai Sixpäck -kilpailu voi tuoda rahapalkinnon osallistujilleen: kisan tarkoituksena on haastaa pelikumppani lajiin, joka arvotaan nopalla eri vaihtoehdoista. Viikoittain kilpaillaan myös dartsin ja biljardin merkeissä, minkä lisäksi ravintola antaa mahdollisuuden myös omien turnausten tai kilpailujen luomiselle. Tämän vuoksi Bar Freetimessa voikin nähdä paljon niin työ- kuin kaveriseurueita nauttimassa yhteisestä aktiivisesta vapaa-ajasta.

Bar Freetimessa pääset myös osallistumaan pokeriturnauksiin. Mutta mistä aloittaa valmistautuminen? Helpoin tapa lienee rentoutua omassa kotona ja avata oma tietokone tai mobiililaite ja pelata pokeria internetissä. Jos pokeri ei pelinä ole sinulle vielä kovin tuttu, voi sivulla harjoitella sääntöjä ja taktiikoita ilmaiskierroksilla ennen kuin lähdet pelaamaan rahapanoksin. Videopokeri antaa sinulle mahdollisuuden oppia pokeria omassa tahdissasi ja saat tuntumaa tähän mielenkiintoiseen lajiin. Taitosi kehittyvät nopeasti ja nettipokerin avulla kehittämäsi taidot voivat hyvinkin tuoda sinulle tuntuvia voittoja, niin netissä kuin esimerkiksi Bar Freetimen pokeriturnauksessa.

Monipuolisen tarjontansa vuoksi Bar Freetimesta tuleekin monelle se toinen ”olohuone”, jossa on mukava viettää aikaa seurueen koosta riippumatta. Kenties sinutkin löytää seuraavan kerran ravintolan pokeriturnauksesta nettipokerin innoittamana.